Kleurplaat Kleurplaat luchtballon 1

Een luchtballon is altijd weer een bijzondere verschijning, kleur de kleurplaten in. Ballonvaren is voor velen een verslavende hobby. Kijk bij deze kleurplaten over luchtballonnen en zoek de mooiste uit om in te kleuren! Zelf een ballonvaart meemaken? Kijk op xclusiveballonvaarten.nl.

Op deze pagina zie je een Kleurplaat luchtballon 1 kleurplaat. Kleuren van kleurplaten is altijd leuk, maar zeker ook leerzaam. Met het inkleuren van de Kleurplaat luchtballon 1 kleurplaat, ontwikkelt het kind zowel zijn motoriek, de concentratie als creativiteit. Het helpt ook met het oefenen van de juiste pengreep. Daarnaast ontdekken kinderen nieuwe vormen en leren van de onderwerpen die ze inkleuren, door bijvoorbeeld te zien wat bij elkaar hoort.


Kleurplaat luchtballon 1


Deze kleurplaat (Kleurplaat luchtballon 1 (11132)) kun je het afdrukken door of de bovenstaande printknop te klikken of door de kleurplaat eerst te downloaden, daarna te openen en te printen. Op een iPad of Android tablet kun je de kleurplaat aanklikken en vervolgens opslaan of delen.