Kleurplaat Koeien

Hoewel onbegrijpelijk voor de 1 verzamelt de ander alles over koeien. Koeien leveren bijna alle melk in Nederland. Per koe wordt er zo'n 7800 liter melk per jaar gemolken, waarvan kaas, boter en uiteraard melk wordt gemaakt. Er worden ook veel stoffen uit melk gehaald voor de voedingsindustrie, zoals lactose. Koeien vormen een onafscheidelijk onderdeel van Nederland.

Op deze pagina zie je een Koeien kleurplaat. Kleuren van kleurplaten is altijd leuk, maar zeker ook leerzaam. Met het inkleuren van de Koeien kleurplaat, ontwikkelt het kind zowel zijn motoriek, de concentratie als creativiteit. Het helpt ook met het oefenen van de juiste pengreep. Daarnaast ontdekken kinderen nieuwe vormen en leren van de onderwerpen die ze inkleuren, door bijvoorbeeld te zien wat bij elkaar hoort.


Koeien


Deze kleurplaat (Koeien (7090)) kun je het afdrukken door of de bovenstaande printknop te klikken of door de kleurplaat eerst te downloaden, daarna te openen en te printen. Op een iPad of Android tablet kun je de kleurplaat aanklikken en vervolgens opslaan of delen.