kleurplaten-voor-kids

Meer dan 10.000 Kleurplaten om in te kleuren!

Altijd een leuke Kleurplaat om in te kleuren op Kleurplaten voor kids. Zoeken en printen van kleurplaten is leuk om samen te doen! En....we hebben heeel veel verschillende soorten kleurplaten om in te kleuren of mee te knutselen. Of het nu bekende tekenfilm figuren, prinsessen, dieren of cijferplaten zijn...

Weblinks

We verzamelen leuke links naar andere kinderwebsites. Ben je webmaster en wil je ook een link op deze pagina? Schrijf dan een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

           Speelgoed - Speelgoedwinkel!

           De traktatiemand shop - Kant en Klare traktaties!

           Kinder Schilderij - Laat een leuk schilderij maken door mij!

          www.spongebob-spelletjes.nl - Allerlei leuke spelletjes van Spongebob!

          Kinderdagverblijf vergelijken - Alle kinderdagverblijven op 1 website!

          Alard Ballonnen - Alard´s Ballonnen

          Online kinder typcursus - Online typcursus voor kinderen

          Kinderkleding - Online webshop voor Kinderkleding

          De traktatiemand - Online webshop voor traktaties

          Ballonnenservice.nl - Bezorging door heel Nederland van (gevulde) ballonnen

          Crea-lief - Creatief aankleden van je baby- of kinderkamer

          Kinderkleding  

          Online Kinderschoenen - Alle bekende schoenenmerken

          Kraamcadeau  

          Atelier Kiddies - Fair trade & handmade kinderlifestyle producten

          Luxe badjassen voor scherpe prijzen -  Een badjas binnen elk budget

          Turnpakjes webshop - Op maat gemaakt in eigen atelier

          Relatiegeschenken van HSG  

          Kinderkleding Kleine Ster  

          Kinderdekbedovertrek  

          Stoere babykleding - Klein en stoer  

          Speelgoedkisten  

          Tuttle.nl knuffeldoekjes voor de allerkleinsten  

          MaMiNique -  Kleding, speelgoed en accessoires

          Floor en Daan -  The Best Kids New & Used Designer Clothes

          Doezels -  Eerlijke spulletjes om in te slapen

Kleurplaten

Op deze website vind je meer dan 10.000 kleurplaten voor kinderen van alle leeftijden om in te kleuren of mee te knutselen. We hebben 150 rubrieken vol met kleurplaten met een grote variatie aan onderwerpen. Of het nu dieren, cijfers, de seizoenen of kerst is, we hebben het allemaal.

Je kunt op de hoofdpagina een overzicht vinden van alle rubrieken, waarbij als je er met de muis overheen gaat er een voorbeeld kleurplaat getoond wordt. Op deze manier kunnen kinderen die nog niet kunnen lezen, toch op deze website kleurplaten vinden.

Daarnaast is op elke pagina een snelmenu te vinden, waar je eenvoudig op alfabet alle kleurplaatrubrieken terug kunt vinden. Veel plezier met het zoeken en inkleuren van je favoriete kleurplaat!

Leuk en leerzaam


Het is erg leuk om een kleurplaat in te kleuren, maar het is zeker ook een erg goede oefening voor de motoriek, creativiteit en concentratie om te knutselen.

Kinderen hebben een grote drang om iets te maken en dat kunnen ze heel goed uiten met tekenen, kleuren en knutselen. Waat het in het begin nog grof is, wordt het kleurgebruik steeds beter en de tekening verfijnder. Ze leren een steeds betere pengreep en leren ook vormen te zien.

Het is goed om je kind te stimuleren kleurplaten in te kleuren. Dit kun je doen door verschillende materialen voor de kleurplaat aan te bieden, zoals potloden, stiften, waskrijt en verf, maar ook natuurlijk door je kind voor de gemaakte kunstwerken te prijzen en zelf enthousiasme te tonen. Hang bijvoorbeeld de kleurplaten op in huis op een bord waar je alle werkjes met regelmaat wisselt.

Ook hebben kinderen veelal een heel verhaal over de kleurplaat bedacht, Ze zien van alles in de tekening. Vraag naar het verhaal achter de kleurplaten en bedenk er samen een mooi verhaal bij. 

Tablet & iPad


Als je geen papier bij de hand hebt, is er altijd een telefoon, tablet of iPad in de buurt om toch te kunnen kleuren en tekenen. Download 1 van onze kleurplaten apps. We hebben allerlei apps in verschillende thema's, zodat kinderen, jong en oud, heerlijk waar dan ook kunnen kleuren. .